Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Автор |
Съобщение |
|
Otbor4ere6ka
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 02 Ное 2009, 00:11 |
|
 |
| Потребител |
|
|
и аз ходих до чудните мостове преди време и наистина позицията не е много точна, то тогава и на самата карта пътя свършваше доста преди мостовете. когато бях там записах координатите 41.819532 24.581475 това са на пътя пред самите мостове, а това е в/у първият 41.818987 24.581512
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
anchor
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 02 Ное 2009, 14:26 |
|
 |
| Потребител |
 |
Регистриран на: 08 Мар 2008, 20:19 Мнения: 224 Местоположение: Варна
|
|
|
 |
|
wwilliam
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 05 Ное 2009, 13:20 |
|
 |
| Потребител |
|
Здравейте,изтеглих нови POI от тук: http://poiplaza.com/index.php?p=seно имам проблем, не мога да направя нови групи в списъка с POI и съответно не се виждат новите никъде, разархивирах ги и ги копирах в \content\userdata\poi\ също и в \content\poi\ но резултат - никакъв, някой, за които има стандартна група излизат, но има такива за които няма група и те не излизат никъде, опитах да създам нова група но и тя остава празна, Също изкам да попитам как да добавя нови икони, ползвам Igo8 за PC
|
|
|
 |
|
aronmen
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 05 Ное 2009, 22:55 |
|
 |
| Потребител |
 |
|
wwilliam написа: Здравейте,изтеглих нови POI от тук: http://poiplaza.com/index.php?p=seно имам проблем, не мога да направя нови групи в списъка с POI и съответно не се виждат новите никъде, разархивирах ги и ги копирах в \content\userdata\poi\ също и в \content\poi\ но резултат - никакъв, някой, за които има стандартна група излизат, но има такива за които няма група и те не излизат никъде, опитах да създам нова група но и тя остава празна, Също изкам да попитам как да добавя нови икони, ползвам Igo8 за PC икони има в същия сайт
_________________ GPS престижо 450 iGo8 * Amigo * Primo * TomTom * NDrive * AutoMapa * MioMap * PolNav Mireo Black Edition * Sygic * Destinator 8 * Garmin XT * Navigon NOKIA N900 Sygic
http://www.vbox7.com/play:2e3dc271
|
|
|
 |
|
wwilliam
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 06 Ное 2009, 00:17 |
|
 |
| Потребител |
|
|
Икони си изтеглих но не мога да ги активирам, това е проблема, където и да ги поставя не се виждат, остават си само старите и това е
|
|
|
 |
|
Otbor4ere6ka
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 06 Ное 2009, 18:28 |
|
 |
| Потребител |
|
|
|
 |
|
wwilliam
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 06 Ное 2009, 20:21 |
|
 |
| Потребител |
|
|
значи изтегления от мен файл е готов branding.zip и вътре си има файлове .spr с имената на иконите които са с разширение .bmp и са в branding.zip\ui_igo8\common\
|
|
|
 |
|
Zubcho
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 05 Дек 2009, 12:25 |
|
 |
| Потребител |
|
Здравейте, кога ще започне ъплоудването на POI създадени от колегите тук? Идеята е поне, като ида в Плевен, и се чудя какво да правя, да задам най-близкото кафене, и да го намеря, а не да въртя като шантав и да се оглеждам  Смятам, че е добре всеки да ъплоудва своя POI и да дава подробна информация какво съдържа. Например в София като чукна на кафенета и ми излиза 3, а знаем, че са далеч повече от 300  Може би не се изразявам правилно и ако е така нека модераторите ме коригират. (или другите колеги)
|
|
|
 |
|
Otbor4ere6ka
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 06 Дек 2009, 12:29 |
|
 |
| Потребител |
|
|
ами идеята не е лоша. тъпото е че няма как да стане. или трябва да се оспами темата и всеки да поства координати, като 100% ще има повтарящи се или някой да се хване и координатите да се пращат на него на ЛС например и той да ги направи на отделни файлчета за градовете например или там като групи "кафета", "кина"... ако на хората им се занимава да дават координати аз може да пробвам да ги събера. дайте там идей как да са организирани нещата по гадове ли по групи ли.
|
|
|
 |
|
Zubcho
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 07 Дек 2009, 21:27 |
|
 |
| Потребител |
|
|
Смятам, че трябва да са организирани и по градове и по групи. Гледаш примерно за Габрово и разделяш на най-ползваните. Например Габрово - Кафенета - 1 х, 2 Б, 3, В / Барове 1-а, 2-ц. Според имената и координатите филтрираш и оставяш само не повтарящите се. За съжаление е страшно много труд. Например може да ти пращаме направо координати на ЛС с наименование на обекта. Примерно координати - Кафе Делмар (Кафене). Така няма ли да е по-лесно? Ти като си цъкнеш на координатите в Гоогле ще го видиш в кой град се намира и ще го опишеш. Важното е да кажеш как ще ти е най-лесно на теб.
Поздрави
|
|
|
 |
|
radovw
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 08 Дек 2009, 10:40 |
|
 |
| Потребител |
 |
|
|
|
 |
|
pupets
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 09 Дек 2009, 23:52 |
|
 |
| Потребител |
 |
|
|
Това е супер и много ще ми помогне,обаче го свалих като *xml и не знам къде да го сложа, за *poi и *kml знам (в ''шапката'')
|
|
|
 |
|
lilostich
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 10 Дек 2009, 12:01 |
|
 |
| Потребител |
|
|
|
 |
|
nikolae
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 10 Дек 2009, 23:56 |
|
 |
| Новобранец |
 |
|
|
Аз пък имам странен проблем с търсенето на добавените kml POI в Igo8.3 Например добавените Еко Бензиностанции. След като вляза в /намери/ намери poi/ около курсор/ избирам група /BG Eko (КML)/ /Търсене/ и там каквото и да напиша ми казва <Няма записи>. Ако оставя обаче полето за въвеждане на POI празно изважда целият списък напълно адекватно. Пробвах и на кирилица и на латиница, изтрих директорията SAVE и файловете .kns и .kst за да преиндексира базата, но ефекта е нулев.
|
|
|
 |
|
Bay Gudjan
|
Заглавие: Re: Интересни POI за IGO8 Публикувано на: 11 Дек 2009, 13:25 |
|
 |
| Потребител |
 |
Регистриран на: 24 Юни 2008, 12:52 Мнения: 213 Местоположение: София
|
nikolae написа: ............... След като вляза в /намери/ намери poi/ около курсор/ избирам група /BG Eko (КML)/ /Търсене/ и там каквото и да напиша ми казва <Няма записи> ............... Колега, не избирай група, а направо след "около курсор" натисни в долната лента "намери" и напиши напр. "Еко", без кавичките и ще ти излязат всички пои-та с еко в името си, подредени по близостта си до теб.
_________________ FS PocketLoox N560 WM 6.1
MIO DigiWalker P560 WM6.0
ASUS R600
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл
|
|
|