pocketbulgaria.com
http://forum.pocketbulgaria.com/

IVYMOBI Android App Review: Най-добър App заключване App
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=74&t=58244
Страница 1 от 1

Автор:  CeciliaL [ 04 Яну 2017, 06:10 ]
Заглавие:  IVYMOBI Android App Review: Най-добър App заключване App

Android е най-популярната операционна система смартфон, тъй като разполага с удобни функции. Сигурността на смартфон Android е нещо, което трябва да се вземат много на сериозно. Въпреки че Android телефоните идва с няколко екрана заключващи функции, които ще ви позволи да зададете пароли за заключване на екрана, Android телефон е лесно да проникна и уязвими за заплахи. А просто заключване неточен удар не е достатъчно, за да запази вашите данни, инсталирани приложения от грешни ръце или любопитни очи. Тези дни повечето от хората, които използват смартфони, за да изпълнява своите важни документи, имейли, снимки и други чувствителни данни.
По този начин, традиционна за заключване на екрана не е доста удобен за отключване всеки път. Това става доста дразнещо и ще трябва да въведете паролата всеки път, когато времената на екрана навън. По-добре е просто да защити специфичните приложения, които съдържат всички важни данни. За щастие, за Android смартфони Google Play Store правя има някои достойни приложения за сигурност, за да зададете парола за заключване или изготвят заключване модел за някои специфични приложения. Не е нужно да се заключва цялото устройство.
Ако търсите простият, най-безопасният, най-бързият и най-мощният приложение за сигурността си телефон на личния живот, тук аз ще преразгледа AppLock направено от IVYMOBI. Тук ми е пълен преглед на приложението:

ИНСТАЛАЦИЯ:
Инсталирайте AppLock_IVYMOBI е нормално като другите приложения инсталации. Можете директно да се инсталира на вашите устройства чрез Play Магазин Google.


Изображение

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ИНТЕРФЕЙС:

След отваряне на AppLock, той показва на екрана с два прости възможности. Приложението ви позволява да заключите индивидуални потребителски и системни приложения с ПИН код или модел по ваш избор. Можете да зададете PIN или Pattern да започнете да използвате приложението. За PIN опция, трябва да въведете максимум четири числа, докато модел поддържа най-малко 3 точки, за да зададете заключване на екрана.

Изображение

След като сте направили това, приложението ще ви отведе до дома му екран, където ще намерите най-инсталираните приложения и системни приложения, изброени в Приложение.

Изображение

AppLock да заключите:
-Social Приложения: AppLock да заключите Facebook, WhatsApp, Messenger, Vine, Twitter, Instagram, Snapchat, и WeChat и така нататък. Никой не може да надникне в личния си чат повече.
- системни приложения: AppLock могат да заключат Контакти, SMS, галерия, клипове, и-мейл и така нататък. Никой не може да се забъркваш настройките си за системни приложения.
- Android Pay приложения: AppLock да заключите Android Pay, Samsung Pay, и PayPal и така нататък. Никой не може да използвате портфейла си за закупуване на продукт.
- Други приложения: AppLock да заключите всички приложения на трети страни, включително Gmail, YouTube, и игри и така нататък. Напълно защитават личните си данни.

Изображение

● Intruder снимки на себе си:
Intruder селфи, без съмнение, е един от най-невероятни функции, които определено трябва да знаете. С нарушител селфи, вашия смартфон може автоматично да улови интригантите, които се опитват да проникнат в телефона си, можете да ги ясно се знае, че който приложението натрапници, които се опитват да се отвори. Моля, имайте предвид, че ако искате да използвате Intruder селфи, че трябва да се даде възможност AppLock достъп мобилен телефон с камера на.

Изображение

● Сменете App Icon:
За разлика от функцията да се скрие иконата на приложението, той осигурява възможност да се замени иконата на приложението с нещо друго като калкулатор, времето, часовник, календар или Notepad. Скриване на приложението е достатъчно добро, но е време отнема, когато се опитате да използвате приложението чрез клавиатурата за набиране (какво, ако сте забравили кода ......) Е, можете да я върнете за сигурен, но това отнема малко време, право ? С тези фалшиви иконата на приложението, никой друг, но имате възможност за достъп до AppLock.

Изображение


НАСТРОЙКИ:

екрана с настройки на AppLock ви позволява да персонализирате настройките за приложения като Pattern, забавяне парола (Винаги се заключва, на 5 минути или докато на екрана на разстояние), Reset Password и Изпращайте за заключване на нови приложения.
1, Reset Password: Можете да нулирате Pattern Lock или Pattern Lock.
2, се изисква парола: По подразбиране, след като защитена приложение е отключена, AppLock я отново, ключалки на излизане. Тази опция ви позволява да зададете интервал от време на забавяне при отваряне на приложения.
3, Уведоми да заключите нови приложения: Тази функция ви намеква, за да заключите всяко ново приложение след незабавна инсталация. Това е полезно, за да добавите приложение лесно да AppLock_IVYMOBI след инсталацията.

Изображение

Основни функции:
-Lock Messenger, WhatsApp, Email и SMS. Съхранявайте вашия съобщение безопасно.
-Lock Галерия и снимки. Пазете личните си данни.
Защитете вашите приложения социална мрежа. Осигурете си Facebook, Line, лозарство и т.н.
-Lock Вашата система. Контролирайте своя собствена WIFI, Настройки и т.н.
Защитете себе си от натрапници. Заключете вашите игри.

Прогноза:
Основната цел на приложението е да защити вашите Android приложения от погрешни ръце и приложението е успял в намерението си. Приложението изглежда добре с цветови комбинации, лесни за навигация и много лесен за използване. Той е един от най-добрите приложения за защита на вашите Android устройства, чувствителни данни.

Магазин за игри:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivymobi.applock.free&referrer=utmsource%3Dforumseo

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/