Дата и час: 19 Ное 2017, 19:16

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: pomosht
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2014, 14:03 
Offline
Потребител

Регистриран на: 16 Яну 2010, 11:13
Мнения: 20
Здравейте колеги имам устроиство тт оне със слот за карта но понеже съм съвсем нов в тази област :brick: ще помоля някои по запознат да ме светне чрез Skype поне за първите няколко стъпки Skype :djumitraki , блг предварително :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2014, 16:26 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1381
Не знам дали не искаш много че чак някой лично да ти обяснява по скайпа, но което знам е че ако се потрудиш сам и почетеш , съм сигурен че ще се оправиш.
ето тук имаш всичко необходимо > viewtopic.php?f=52&t=50598 само трябва да се чете.

поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2014, 17:36 
Offline
Потребител

Регистриран на: 16 Яну 2010, 11:13
Мнения: 20
да Добри прав си че май искам прекалено много но все пак реших че това ще да е по лесния начин както и да е в един друг пост из ровичкането ми днес забелязах че трябва да се постне още нещо надявам се това поне да помогне а иначе аз ще продалжа кам линка който си дал : [TomTomGo]
DeviceName=TomTom ONE
DeviceVersionHW=ONE (v4)
DeviceSerialNumber=Z3
DeviceUniqueID=AK
RamDiskVersion=20081205
BootLoaderVersion=55022
LinuxVersion=2344
ApplicationVersionVersionNumber=7903
ApplicationVersion=9183
UserLanguage=English UK


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2014, 15:16 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1381
добре колега , сега поне знаем за какъв томтом става на въпрос и следователно вече ще мога да те напътя.
първото нещо което трябва да направиш е един пълен бакъп на това което имаш в момента инсталирано, как се прави бакъп е показано в линка където ти дадох по рано.
след това имаш два варианта ,единия по лесния е на една нова СД карта (ако няма възможност за такава се прави на вътрешната памет) на която да няма нищо да сложиш ето този бакъп viewtopic.php?f=52&t=50598&start=15#p313004 и след това да си избереш необходима Съвместима карта според таблицата https://googledrive.com/host/0B69Kgvi3F ... 925esp.PNG осигурявайки се че тази карта има мета код за да може да се активира, мета.тхт където са всички кодове се сваля ето от тук> viewtopic.php?f=52&t=50598&start=15#p310579 след като си избрал карта ,свалил си я, разархивирал си я и си поставил папката която ти е излязла след това във томтома (копи/пасте) ,само ти остава да я активираш , това се прави със ето този активатор> viewtopic.php?f=52&t=50598#p302486

с няколко думи>

избор на карта спрямо навкора и проверяване за мета код
сваляне ,разархивиране и поставяне на картата във томтома
активиране на картата

всички тези неща които ти обясних до тук са подробно обяснени във моите съвети

късмет и поздрави.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2014, 15:14 
Offline
Потребител

Регистриран на: 16 Яну 2010, 11:13
Мнения: 20
след 2 дена блъскане и търсене най вече опити да гадая кое е правилно И кое не стигнах до начално положение пише че трябва да пачна навкора след това си свалих този който ти ми препоръча но не знам какво да правя с него да го пачвам или не , след като свалих И ттсъстем фаиловете забелязах че няма съответстващи на навкора които ми предложи и се чудя да подкарам него или да свалям друг


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2014, 16:42 
Offline
Потребител

Регистриран на: 16 Яну 2010, 11:13
Мнения: 20
Tова чудо тръгна е наистина помъчи ме доста но пък важното е че тръгна блг Добри ако имам път към испания И наи често ходя в Аликанте може И да подкарам устроиството към теб И да почерпя , поздрави И успех


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 28 Апр 2014, 16:24 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1381
Радвам се че си успял колега, сега си направи един пълен бакъп на това което имаш за всеки случай.

поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2014, 16:39 
Offline
Потребител

Регистриран на: 16 Яну 2010, 11:13
Мнения: 20
здравей добри тъкмо когато ме похвали аз избързах да се изложа . стана така че като се опитвах да активирам камерите прецаках всичко И след това на няколко пъти се опитах да повторя наученото но без успех , всеки път устроиството иска да поставя СД карта при положение че тя е вътре не ще нито да я чете нито нищо а оргиналната си я чете и работи без проблем поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2014, 18:04 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1381
това означава , че някой файл от навкора липсва или се е корумпирал , вземи сега да направиш всичко на ново и чисто както съм ти обяснил по горе.

поздрави.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2014, 13:59 
Offline
Потребител

Регистриран на: 16 Яну 2010, 11:13
Мнения: 20
здр отдавна не съм писал онова за което ме посъветва го пробвах няколко пъти но не се получи после пробвах с друга карта и всичко си доиде на мястото сякашустроиството беше запомнило оназ карта и по никакъв начин не искаше да я приеме но както и да е причината беше че прекалено много се заиграх да инсталирам камерите и така се стигна до там та на новата карта всичко го направих както ме посъветва но и точно за това ти пиша във един друг пост ме беше посъветвал да търся ovi.2 фаилове а аз понеже имам и андроид телефон просто си ги извлякох оттам постнах ги в картата на ТТ активирах и от там в устроиството и сега си работят перфектно даже онзи ден пътувах от брюксел до ротердам и пробвах ами работи си нормално дано ако на някои му е нужен съвет да му е от полза . поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2014, 17:53 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1381
Благодаря за споделената информация колега djumitraki !!!

жив и здрав и леко и бе аварийно шофиране.

поздрави.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2015, 13:51 
Offline
Потребител

Регистриран на: 22 Авг 2009, 18:46
Мнения: 13
справих се
благодаря
много


Последна промяна iltevs на 22 Апр 2015, 00:15, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2015, 21:33 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1381
iltevs , ето тук имаш всичко необходимо и мисля много подробно описано стъпка по стъпка , само трябва да четеш ...

viewtopic.php?f=52&t=50598

поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2015, 01:01 
Offline
Потребител

Регистриран на: 22 Авг 2009, 18:46
Мнения: 13
всъщност имам малък проблем
всеки път трябва отново да правя настройките
нещо липсвало и не можело да ги запомни
[TomTomGo]
DeviceName=TomTom GO 910
DeviceVersionHW=GO 710
DeviceSerialNumber=V5
DeviceUniqueID=ХХХХХ ХХХХХ
RamDiskVersion=20090827
BootLoaderVersion=48600
LinuxVersion=331278
ApplicationVersionVersionNumber=8560
ApplicationVersion=348422
UserLanguage=English UK
UserName=
LastConnectionTime=Never
GPSFirmwareVersion=GSW3.2.4TT_3.1.00.12-C35B1.02


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: pomosht
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2015, 13:36 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1381
iltevs, най напред трябва да вдигнеш боотлоадера на този томтом, това се прави така >>
viewtopic.php?f=52&t=50598&start=15#p312032
после взимаш една чисто нова сд карта от 4гб (ако искаш карта на цяла европа) и слагаш ето този бакъп>>>
viewtopic.php?f=52&t=50598&start=15#p314462
стартираш томтома докато ти каже че нямаш карта и след това активираш картата ето така>>>
viewtopic.php?f=52&t=50598#p302487

от това по смляно не мога да ти го дам ... :mrgreen:

поздрави :drink:

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на: