Дата и час: 21 Яну 2018, 15:50

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2011, 17:24 
Offline
Потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2011, 16:50
Мнения: 74
Здравеите колеги наскоро се здобих с Том том Го-730 , хубава навигация но е за кола... Та въпросът е дали може да стане за КАМИОН и как...?Не сам запознат с правенето на тези неща ако е вазможно да се направи това моля обяснете по простичко и лесно като за начинаещ .Благодаря


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011, 00:42 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1397
DonTogopoB написа:
Здравеите колеги наскоро се здобих с Том том Го-730 , хубава навигация но е за кола... Та въпросът е дали може да стане за КАМИОН и как...?Не сам запознат с правенето на тези неща ако е вазможно да се направи това моля обяснете по простичко и лесно като за начинаещ .Благодаря


да може,
Виж тази тема от

viewtopic.php?f=52&t=21377&p=299229#p299229

Публикувано на: Чет Ное 03, 2011 9:44 pm

поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011, 16:08 
Offline
Потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2011, 16:50
Мнения: 74
Колега четох но явно няма да мога да се справя сам ... Ако желаеш да ми обясниш по скаип как се прави... Ще те вазнаградя :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011, 16:36 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1397
DonTogopoB написа:
Колега четох но явно няма да мога да се справя сам ... Ако желаеш да ми обясниш по скаип как се прави... Ще те вазнаградя :)


Колега Bиж тук:

viewtopic.php?f=52&t=37739

по скаип ,няма да мога.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011, 21:14 
Offline
Потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2011, 16:50
Мнения: 74
Сам наи много да сасипя ГПС-а... :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011, 21:52 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1397
DonTogopoB написа:
Сам наи много да сасипя ГПС-а... :)

Колега първото което трябва да направиш е бакуп на това което имаш в момента и след това да пробваш за камион .
Пробите ги прави на една СД от 4 гб.
Ако нещо не ти е ясно питай.никой не се е родил научен
Айде почети малко й не се страхувай толкоз
Успех

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011, 22:56 
Offline
Потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2011, 16:50
Мнения: 74
Така... Пачнах 2та фаила... Тези проби как стават на СД ? какво трябва да кача на нея?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011, 23:59 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1397
DonTogopoB написа:
Така... Пачнах 2та фаила... Тези проби как стават на СД ? какво трябва да кача на нея?


Вътрешната мемория не я пипай слагай всичко ново на СД

По принцип последната карта за камион Europe TRUCK 875.3649е 2,43 гб и навкора за трук стават около 3 гб и отгоре .

така че трябва да сложиш всичко на СД така е наи добре.

Когато има поставена СД томтом а тръгва да чете първо от нея така че не се притеснявай какво имаш поставено в вътрешната памет.

успех и питай ако не ти е ясно нещо

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011, 01:52 
Offline
Потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2011, 16:50
Мнения: 74
Започнах да влизам в час с апарата... Благодаря за помоща .
Та така от каде да взема читав навкор и картата


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2011, 23:17 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1397
DonTogopoB написа:
Започнах да влизам в час с апарата... Благодаря за помоща .
Та така от каде да взема читав навкор и картата


Kолега,

навкор трук го сваляш от тук

Код за потвърждение:
http://download.tomtom.com/sweet/navcore/8.398.go_work.CAB-navcore-GO-WORK.rev1.cab


като го свалиш заменяш фаила тtsystem с този

Код за потвърждение:
http://www.filesonic.com/file/1961914974

Внимание фаил system го триете задължително ,иначе ще ви смени боотлоадера

картата Europe Truck 875.3649 от тук

Код за потвърждение:
http://www.filesonic.com/file/1836547331
http://www.filesonic.com/file/1844049881
http://www.filesonic.com/file/1845138184
http://www.filesonic.com/file/1853421564
http://www.filesonic.com/file/1854098614


и най накрая трябва да пачнеш картата както е казано тук

viewtopic.php?f=52&t=37739

чети от тук нататък
Как се лекуват карти може да прочетете в тази тема:

давай ти си сега

_________________
-Изображение-


Последна промяна dobry5885 на 04 Дек 2011, 02:38, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2011, 12:46 
Offline
Потребител

Регистриран на: 25 Фев 2007, 13:15
Мнения: 1205
Колега dobry5885

поздравявам те за активността ти и желанието да помагаш.

в този смисъл, не искам да прозвуча грубо и да ти откажа ентусиазма. но ще си позволя да ти направя бележка за подписа ти, който определено не отговаря на правилата на форума
би ли го привел съобразно изискванията ?
предварително ти благодаря за разбирането.

стефан

viewtopic.php?p=5#p5

2.3. Правилата за подписите (Signature) , са същите като подточка 2.1.

* Да не се поставя подпис, който надвишава три реда при разделителна способност 1024х768 пиксела, изписан е с по-голям от нормалния за форума размер шрифт и/или съдържа повече от 300 символа.
* Подписът може да съдържа - само информация в текстова форма - без графични елементи.
* Подписи, неотговарящи на тези изисквания, ще бъдат редактирани или отстранявани.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2011, 20:03 
Offline
Потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2011, 16:50
Мнения: 74
намерих навкор сичко си пасна самоче сега ще мача картите ...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2011, 20:33 
Offline
Потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2011, 16:50
Мнения: 74
колега немога да се справя ... оправих навкора... обаче като стартирам апарата ми излиза че картата няма налични данни за КАМИОН... и автоматично минава на режим АВТОМОБИЛ ... мисля си че не сам се справил с картата както трябва сьс сигурност чете оригиналната си карта а не тази която изтеглих...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2011, 15:55 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1397
DonTogopoB написа:
колега немога да се справя ... оправих навкора... обаче като стартирам апарата ми излиза че картата няма налични данни за КАМИОН... и автоматично минава на режим АВТОМОБИЛ ... мисля си че не сам се справил с картата както трябва сьс сигурност чете оригиналната си карта а не тази която изтеглих...



Колега, това е защото картата не е активирана за камион.
Пробвай с този активатор:
Код за потвърждение:
http://www.multiupload.com/ZPKR240RGK


Стартираш Activador Mapa Truck.bat и си пишеш ID на томтома без пауза
И натискаш Ентер

Ако ти излезе това съoбщение

Legenda:

OK = ya tienes el mapa activada Gracias a Dobry5885

е, че вече е активирана картата

Орваряш папката meta_dct_files, копираш всичките файлове и ги поставяш в папката на картата трук.

Ще ти кажe, че имаш тези файлове и дали искаш да ги зaмениш ,казвaш, да на всичко без проблем

Това е давай да видим.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: TomTom Go 730
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2011, 17:09 
Offline
Потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2011, 16:50
Мнения: 74
Колега даи да се свьржем по скаип че имам малки вапроси а тук мн време чакам... скаипа ми е :todor634


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на: