Дата и час: 19 Авг 2017, 04:40

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 867 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2012, 12:28 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 22 Окт 2010, 16:42
Мнения: 4
Device: HTC touch HD
здравейте, малко помощ имам HTC touch HD телефонче, преди време ползвах гармин, но ми отне страшно много време и проблеми да я сложа , накрая картат ми блокира и се наложи формат.Искам да опитам да си сложа Том том , да видя дали няма да съм по доволен, въпроса е че темата е стара и не виждам пост който да ми помогне,по точно да е с информация за мен.Моля за помощ, ако е в района на Ловеч или Казанлък дори може на по бира да го нагласим... мерси преварително.

П.С. с wm6.5 съм, а ми трябват карти за Бг, европа и по специално УК...


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2012, 12:45 
Offline
Потребител

Регистриран на: 09 Апр 2009, 15:18
Мнения: 1066
С ТомТом с този уиндос ще ти е още по трудно.Май така и не излезе стабилна версия за windows 6


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2012, 17:43 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1354
obul написа:
С ТомТом с този уиндос ще ти е още по трудно.Май така и не излезе стабилна версия за windows 6


Колега последната версия за ПДА със уиндос е 7.918.9193 и е доста стабилна.другата по стара версия е 7.917.9186
нека колегата да каже какъв му е екрана QVGA ,VGA за да му дам линк .

поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2012, 18:30 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 22 Окт 2010, 16:42
Мнения: 4
Device: HTC touch HD
ами не знам ако се отнася до мен..... екрана на телефона ХТЦ тъч ХД.... :) ако мога да помогна с уточнение , само ми споделете от каде и какво да проверя :) :mrgreen:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2012, 22:45 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1354
bg88 написа:
ами не знам ако се отнася до мен..... екрана на телефона ХТЦ тъч ХД.... :) ако мога да помогна с уточнение , само ми споделете от каде и какво да проверя :) :mrgreen:


Колега, разтърси се из Гоогле и виж какъв е точно екрана ти. wvga qvga или vga .
също така сложи една снимка да видя точно моделчето на телефона.
и така ще знам каква версия да ти дам .
иначе мога да ти дам всички версий да пробваш , ти казваш.

поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2012, 23:29 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 22 Окт 2010, 16:42
Мнения: 4
Device: HTC touch HD
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-2525.php :) да видим какво още :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012, 10:07 
Offline
Потребител

Регистриран на: 09 Апр 2009, 15:18
Мнения: 1066
dobry5885 написа:
obul написа:
С ТомТом с този уиндос ще ти е още по трудно.Май така и не излезе стабилна версия за windows 6


Колега последната версия за ПДА със уиндос е 7.918.9193 и е доста стабилна.другата по стара версия е 7.917.9186
нека колегата да каже какъв му е екрана QVGA ,VGA за да му дам линк .

поздрави


Добри сложих си преди време тази версия с която се прави предварително маршрут на компютъра.Има ли друга версия за която не трябва да се правят подобни гимнастики.Защото тази вървя известно време и спря.Може би съм излязал без да имам активен маршрут.Това за мен не е стабилна версия.Ако нещо стане и забие уреда и трябва да го рестартираш и се загуби маршрута може да останеш без ТомТом на пътя.А и не ми харесва всеки път да се съобразявам като излизам от програмата има ли маршрут и какъв е.Става дума за windows 6 800х480.Аз версия за windows 6 без да се съобразяваш с излизането дали има маршрут не намерих.Ако ти знаеш такава сподели я.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012, 21:27 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1354
bg88 написа:
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-2525.php :) да видим какво още :)


Колега тук не ми става много ясно каквото те попитах.
Но опитай с версията която е на поста от долу.

поздрави.

_________________
-Изображение-


Последна промяна dobry5885 на 17 Яну 2012, 21:30, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012, 21:29 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1354
obul написа:
Добри сложих си преди време тази версия с която се прави предварително маршрут на компютъра.Има ли друга версия за която не трябва да се правят подобни гимнастики.Защото тази вървя известно време и спря.Може би съм излязал без да имам активен маршрут.Това за мен не е стабилна версия.Ако нещо стане и забие уреда и трябва да го рестартираш и се загуби маршрута може да останеш без ТомТом на пътя.А и не ми харесва всеки път да се съобразявам като излизам от програмата има ли маршрут и какъв е.Става дума за windows 6 800х480.Аз версия за windows 6 без да се съобразяваш с излизането дали има маршрут не намерих.Ако ти знаеш такава сподели я.


7.918.9193 PARCHEADA
Код за потвърждение:
http://www.filesonic.com/file/2525578904

pass:gps-experts

Пробвана версия на тези апарати Работи без проблем:
*HTC HD2
(dey)
*HTC 3600
(dey)
*HTC DIAMOND
(bizio; xeonpj; JuanTornillo; flops )
*OMNIA
(Specter)
*HTC Touch HD
(LuGoFe; koko3; arhd; torpedo78)
*HTC P3300
(pacoanaykiko)

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012, 21:37 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1354
А ето тук са другите версий>>>>

Оригинална Версия Пачната (за PDA,S HTC)
http://www.filesonic.com/file/2233339374

Оригинална Версия Пачната без Bluetooth
Version Original Parcheada sin Bluetooth (Para las PDAS HTC)
http://www.filesonic.com/file/2233339454

QVGA Син
Код за потвърждение:
http://www.filesonic.com/file/2233339474


QVGA Син без Bluetooth
Код за потвърждение:
http://www.filesonic.com/file/2233339504


QVGA Черно
Код за потвърждение:
http://www.filesonic.com/file/2233339524


QVGA Черно без Bluetooth
Код за потвърждение:
http://www.megaupload.com/?d=L7D9BN0X


VGA Черно
Код за потвърждение:
http://www.filesonic.com/file/2233339584

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2012, 09:56 
Offline
Потребител

Регистриран на: 09 Апр 2009, 15:18
Мнения: 1066
А за win ce 6 срещал ли си ?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2012, 17:47 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1354
obul написа:
А за win ce 6 срещал ли си ?


Та значи за Win CE 6 приказваше че ти дава проблеми :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
само да уточня че Win CE 6 няма нищо общо със Win Mobile 6.
Та вече като уточнихме това ето тук ти давам TomTom7.910 за Win CE 6
Код за потвърждение:
http://www.filesonic.es/file/2639985671


само не ме питай как да го инсталираш защото никога не съм пробвал да го правя :P :P :P

Поздрави и се надявам да ти е полезно.

_________________
-Изображение-


Последна промяна dobry5885 на 19 Яну 2012, 18:07, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2012, 18:03 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1354
TomTom 7.450 windows ce 6.0 800_480

show spoiler»


Трябва да разаривирате и да сложите всички фаилове директно на вашата СД карта.
Стартирайте апликацията с апликацията TTN7BOT която ще видите в папката navigator siempre и готово.

show spoiler»


ВАЖНО>>> Трябва да имате като най малко 128 ram зада не ви даде проблем с паметта.
И преди да стартирате ,качете на 128 ram размера на паметта която е за използване на програми.

show spoiler»


Следвайте тези Стъпки>>> траябва да стартирате апликацията boot за да ви направи фаила ttnavigator.bif за да можете после да активирате картата.


Код за потвърждение:
http://www.filesonic.com/file/3983614954


Превод на начина на пускане от испански , не ме питайте как става аз само го преведох на български.

Поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2012, 15:03 
Offline
Потребител

Регистриран на: 09 Апр 2009, 15:18
Мнения: 1066
Прав си че Win CE 6 не е Win Mobile 6.Но пък да нямат чак нищо общо.Много програми вървят и на двете.А и няма отделна тема за Win CE 6.Ще го пробвам и това да видим какво ще стане.Това със 128 РАМ е трудно изпълнимо.128 се води че има.Но част от нея се ползва за системните програми така че свободни 128 няма как да ми останат.Благодаря ти за линка.Ще пробвам и ще ви кажа как е.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2012, 19:04 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1354
obul написа:
Прав си че Win CE 6 не е Win Mobile 6.Но пък да нямат чак нищо общо.Много програми вървят и на двете.А и няма отделна тема за Win CE 6.Ще го пробвам и това да видим какво ще стане.Това със 128 РАМ е трудно изпълнимо.128 се води че има.Но част от нея се ползва за системните програми така че свободни 128 няма как да ми останат.Благодаря ти за линка.Ще пробвам и ще ви кажа как е.



Колега имах предвид че нямат нищо общо в процеса на инсталиране на самия томтом, не за други програми. явно не съм се изразил добре за което се извинявам :oops:

Хайде опитай и късмет.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 867 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на: