Дата и час: 24 Фев 2018, 05:13

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 750 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2015, 08:42 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1401
benci81, няма да е лошо твоят колега да разясни какъв е начина на оправяне,за да можем и ние да ги оправяме, ако ли не , не му прави реклама тук ако обичаш ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

поздрави.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2016, 21:26 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 06 Май 2015, 03:01
Мнения: 4
Привет колеги! Имам следния проблем дадоха ми TomTom GO720 някой се е мъчил нещо да прави но не е успял и аз трябва да и сложа нови карти на Европа и не съм много на ясно как става. Добре изтеглих карта на Europe_970_7490 сложих я на SD-картата обнових и .meta файла но не иска да тръгне. Изтеглих TomTom Home и там ми я дава че е вътре на SD-картата но не е активирана и незнам как става това. Навигацията е на турски език а аз не го разбирам и до колкото успях да преведа с google translate пише че карта Europe_100780 не е активирана също. Ще съм много благодарен на някой ако ми помогне, защото 4-ти ден стои в мене а трябва да я оправя вече.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2016, 09:29 
Offline
Потребител

Регистриран на: 09 Апр 2009, 15:18
Мнения: 1090
На първо време нищо не ти пречи да превключиш езика на английски или на някой който ти е по-близък.След това прочети в съветите на Добри как да активираш картата.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2017, 15:55 
Offline
Потребител

Регистриран на: 10 Мар 2017, 11:44
Мнения: 10
Здравейте, как се появява трафик инфото? Аз съм с carminat TomTom и показва, че търси инфо ама нищо не намира?!?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2017, 20:17 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1401
vasok написа:
Здравейте, как се появява трафик инфото? Аз съм с carminat TomTom и показва, че търси инфо ама нищо не намира?!?


Не съм много запознат за карминат, но предполагам че е подобно както при другите томтоми, тоест за тази услуга трябва да имаш ТСМ антена или трябва да се заплати....

поздрави.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2017, 20:47 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 28 Фев 2009, 09:51
Мнения: 4
и аз исках а дрьпна карти за том том го 520 и уви нито един линк не ми се отваря


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Дек 2017, 18:31 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1401
Prunov написа:
и аз исках а дрьпна карти за том том го 520 и уви нито един линк не ми се отваря


Колега, няма да е лошо да кажеш от кой пост и какви карти се опитваш да дърпаш за да може да се видят дали работят или не, и ако ли не то да се оправят.

поздрави.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2018, 11:31 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 24 Май 2009, 23:06
Мнения: 5
Това е машинката, на която искам да сложа нови карти. Навкора е 9057 и го няма в колекцията ttsystem. Ъпдейтнал съм го, но не си смени навкора
DeviceName=TomTom START
DeviceVersionHW=START
DeviceSerialNumber=XDххххххх
DeviceUniqueID=AKххххххх
RamDiskVersion=20100811
BootLoaderVersion=55274
LinuxVersion=541764
ApplicationVersionVersionNumber=9057
ApplicationVersion=562242.2
UserLanguage=Русский
UserName=

Слагал съм на друг томтом и след ъпдейт си смени навкора от 8ххх на 9510 и всичко беше ОК.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2018, 21:02 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1401
Колега Vicy87, след като го няма в колекцията файла ttsystem то можеш да го патчнеш със активатора (същия с който се активират картите), но си мисля (не съм много сигурен, но мисля че за този томтом файла е PNDnavigator) както и да е ще се оправиш със активатора.

поздрави.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2018, 00:12 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 24 Май 2009, 23:06
Мнения: 5
Тези томтом ще ме побъркат, сега ми натресоха и tomtom go live 820. Картите са остарели 81 месеца( така изписва), но е с новият mydrive. Ъпдейтна си навкора и това е, за всичко друго иска пари. Иначе е чудесна машинка, слот за sd card, bluetooth, работи бързичко и т. н.
Ще пиша как съм се справил следващата седмица, само да намеря малко време.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2018, 21:01 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1401
Така е колега, новите tomtom go live 820 работят само със mydrive и всичко картите трябва да се купуват...
за сега няма начин да се направи нищо.... съжалявам.

другия трябва да успееш, за него има всичко.
ако видиш трудности, питай.

поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2018, 19:41 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 24 Май 2009, 23:06
Мнения: 5
А слуайно мета за Eastern_Europe_1000_8641 да има? Отказах се, сложих Central_and_Eastern_Europe_1000_8641 и както се пее "и всичко е точно"
Само че имам проблем с камерите, който не успях да разреша.
1. Слагам двата файла за БГ: Safety_Cam_BG_TomTom.ov2 и Safety_Cam_BG_TomTomOv2.ver и ги активирам. дава ми ОК а камери няма при преглед или симулация на маршрут.
2. Ако сложа Safety_Cam_BG_TomTom.ov2 и Safety_Cam_BG_TomTom.bmp и ги активирам, пак нямам.
3. Ако двата файла от т.2 не ги активирам, камерите излиза като POI.
Въпросите ми са два: Нямам звук( говоря за елементарно писукане) и дали мога да сложа на още 10-на държави по същият начин. Машинката е ТомТом Старт


Последна промяна Vicy87 на 24 Яну 2018, 20:38, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2018, 20:29 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1401
мета кодовете които ги има са в последни мета.тхт, ако там няма за картата която търсиш, то значи не е излязъл кода все още.
радвам се че си се оправил, сега си направи един бакъп, да ти е мирна главата.

поздрави.

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2018, 11:07 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 24 Май 2009, 23:06
Мнения: 5
Здравейте, някой да даде жокер за камерите от по-горния ми пост. dobry5885, докато допълвах последният си пост, ти си ми отговорил. Благодаря за съветите и опита който споделяш с нас.
Поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2018, 22:56 
Offline
Moderator
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2008, 17:13
Мнения: 1401
Колега Vicy87, коректните фаиловете са тези които са със разширение> .ov2 и .bmp
във първият са местонахожденията а вторият са иконите.
тези файлове се слагат вътре във папката на самата карта, нито в друга папка ни подпапка.

след това в менюто на томтома има опция да ги активираш да се показват и да те предупреждават със звук.
до колкото си спомням, този модел е със орязаното меню, ако се бъркам ме поправи.... ако е така то трябва да сложиш една допълнителна папка за да разшери менюто.

обясни по подробно как и какво правиш, а ако сложиш и няколко скрийншота да видя менюто на този томтом ще е най добре.

радари можеш да сложиш на колкото страни си искаш, имаше някакъв определн брой около 30/35 но не си спомням точно.

поздрави

_________________
-Изображение-


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 750 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron