Дата и час: 21 Фев 2018, 10:17

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6458 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 431  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2017, 16:17 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 20 Юни 2017, 10:05
Мнения: 8
засега успях до някаде но ми трябва карта за БГ. ако може някои да ме насочи.Всичко трагна за сега единствено нямам патища и карам все едно по полета.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2017, 17:05 
Offline
Global moderator
Аватар

Регистриран на: 28 Юни 2007, 16:01
Мнения: 2865
Device: OnePlus One
slago написа:
но ми трябва карта за БГ. ако може някои да ме насочи.Всичко трагна за сега единствено нямам патища и карам все едно по полета.

Всичко необходимо за това е тук -
viewtopic.php?f=51&t=27215

Прочети и viewtopic.php?p=319726#p319726

Ти защо не ползваш буква "ъ"?
Срамуваш ли се нещо?

_________________
ФРАЗИ
Окото гледа нета и предава тук


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2017, 18:19 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 20 Юни 2017, 10:05
Мнения: 8
гаден навик от латиницата


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2017, 19:41 
Offline
Потребител

Регистриран на: 30 Юни 2009, 11:24
Мнения: 637
slago написа:
гаден навик от латиницата
Аз пък си помислих "Тоа трèбе да е мáке" !?
Ще ме извиняваш за помислите ?
:lol:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2017, 20:06 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 20 Юни 2017, 10:05
Мнения: 8
:D почти маке . всичко тръгна и благодаря на всички за помоща и огромно на FinTaRa. :bravo:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2017, 21:06 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 21 Юни 2017, 20:48
Мнения: 1
Здравейте колеги,

Имам един въпрос. Закупих си преди около 2 години навигация iGo Primo качена на Windows CE 6.0.
Навигацията си работеше без проблемно 2 години, но преди няколко дена като пробвах да намеря адрес ми изписа - Failed to open file: ico_RouteSettings_mid.bmp#3 (прикачената снимка)
След щателно търсене и заместване на въпросния файл с негови "здрави" версий навигацията изкарва същата грешка или отказва да зареди, или създава други проблеми в зависимост от файла.

Въпроса ми е: Някой знае ли начин за оправянето на тази грешка или да е имал подобен проблем?

Благодаря предварително!


Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2017, 13:08 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 20 Юни 2017, 10:05
Мнения: 8
да попитам как да си кача сгради на картата. ако миже някои да помогне.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2017, 13:14 
Offline
VIP
Аватар

Регистриран на: 22 Апр 2006, 21:18
Мнения: 7985
Седнете най-накрая да почетете малко, че ще тръгвам с метлата!
viewtopic.php?p=347831#p347831


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2017, 14:32 
Offline
Потребител

Регистриран на: 05 Юни 2008, 09:36
Мнения: 449
Device OS: Android
здравейте
изтеглих новите карти 2017Q1 отварят се с примо но нексген иска лиценз за тях
слагам тоя който е в картит
е но не тръгват


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2017, 15:04 
Offline
Global moderator
Аватар

Регистриран на: 28 Юни 2007, 16:01
Мнения: 2865
Device: OnePlus One
impuls99000 написа:
...
слагам тоя който е в картит
е но не тръгват


Кой е този в картите?
Изсипи съдържанието на това
Файл : license ***.zip
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=5862fe6708
в папка license.

С версия 9.18.27.676280 съм, чете всичко.

_________________
ФРАЗИ
Окото гледа нета и предава тук


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2017, 15:22 
Offline
Потребител

Регистриран на: 05 Юни 2008, 09:36
Мнения: 449
Device OS: Android
Не
Не чете карти 2017Q1 и с тези лицензи
с 9.18.40.671989 съм от 22.06.2016


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2017, 11:32 
Offline
Потребител

Регистриран на: 14 Май 2009, 13:41
Мнения: 11
1. Не работят линковете за сваляне на Gaffer: viewtopic.php?p=350123#p350123

2. Намерих из нета IGO Nextgen 9.19.5.653580, обаче не иска да тръгва на моя WinCE 800MHz с 480х270 резолюция. При стартиране, логото му забива и край.
Линк за дърпане: http://tranzit.dir.bg/load.php?id=edcbH ... Ebi2928841 (ще е активен до 2 юли)

Кой ще помогне да му оправим sys.txt и останалите неща, за да тръгне нормално? След това може да го качим за дърпане в първия пост.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2017, 15:25 
Offline
Потребител
Аватар

Регистриран на: 25 Апр 2011, 08:46
Мнения: 96
Местоположение: Велико Търново
Device: Nokia 5800, SGS 4mini, Wayteq X960BT, Lenovo S6000
Колега за начало пробвай само с това:

[project]
name="igo_nextgen"

[gps]
port=auto
baud=auto
set_messages=0

[rawdisplay]
driver=GDI
screen_xy=auto
dpi=auto

[interface]
skin=ui_nextgen
save_checksum=0
show_exit=1

[hnr]
ignored_missing_country_ids=*

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

[2d]
traffic_lights=1

Можеш да изтриеш папката tts_loq_7 и всички .dll файлове. Тази версия поддържа TTS на български, така, че можеш да си добавиш TTS гласове.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2017, 17:43 
Offline
Потребител

Регистриран на: 14 Май 2009, 13:41
Мнения: 11
Докато се боря да подкарам Nextgen на моята трошка, реших да пробвам Igo Primo 2.4 WinCe от подписа на 4i4oBo, сборки описани тук: viewtopic.php?p=324528#p324528

Ето как преборих грешката "Грешки с папките на доставчиците (7) Необходими са поне 2 от тези папки: map_ta, map_nt, map_ot" - тук е описано:
viewtopic.php?p=327884#p327884
Просто в Mapchanger.ini който е в директория /MobileNavigator/Mapchanger смених текста в червено SDMMC с ResidentFLash и се получи:

[mapchanger]
ContentDir="\ResidentFlash\Primo24\Content\"
AppLauncher="\ResidentFlash\Primo24\RunPrimo.exe"
; AppLauncher="\ResidentFlash\Primo24\Primo24.exe"
; След като стартирате поне веднаж от RunPrimo.exe можете да REM-нете реда AppLauncher="\...\RunPrimo.exe" и да премахнете ";" от реда ;AppLauncher="\...\Primo24.exe"
AudioSignal="\SDMMC\MobileNavigator\Mapchanger\set.wav"
AppAutostart=0
PoiSwitch=1
Timeout=15

***
Колега evvel, с твоя запис IGO Nextgen 9.19.5.653580 май спря да дава грешки че нямало РАМ памет (навигацията ми е със 128МБ Рам обаче). Обаче остана предния проблем - при стартиране замръзва логото и край. Дали причината е това, че физически паметта ми е малко?
И следователно трябва да минавам на по-стари версии като 9.6 и надолу?


Последна промяна altium на 27 Юни 2017, 18:25, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2017, 18:08 
Offline
Global moderator
Аватар

Регистриран на: 28 Юни 2007, 16:01
Мнения: 2865
Device: OnePlus One
altium написа:
...

... за да тръгне нормално? ...

Ето ти една работеща сборка на Некстген за win ce -
Файл : Sep 1 2016.zip
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=7de881b9b2

_________________
ФРАЗИ
Окото гледа нета и предава тук


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6458 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 431  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на: