Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
hanibal
|
Заглавие: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 14 Авг 2009, 22:50 |
|
 |
| Новобранец |
|
Здравейте,
прочетох FAQ, но не се справих с инсталирането на IGO8. Възниква следния въпрос:
Слагам IGO8 на SD картата по този начин
Цитат: В: Как се инсталира iGO8? О: Има две възможности за инсталиране на програмата: - Чрез обикновено копиране - aplication.dat се преименува на iGO8.exe; - чрез "инсталиране" - трябва да присъстват папките 2577 и iGO8. В папката iGO8 трябва да присъства файлът aplication.dat. Инсталирането става чрез стартиране на autorun.exe от папката 2577.
после как да направя,така че като избера navigate от комуникатора да ме препраща към IGO8.
Не намерих тема за конкретния модел Blaupunkt Lucca 5.2.
Много ще ви бъда благодарен ако ми опишете подробно как се инсталира IGO8 или ако конкретната инсталация е разисквана някъде да ме напътите към успеха : ).
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
hanibal
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2009, 16:17 |
|
 |
| Новобранец |
|
Намерих това из нета:
Цитат: 0. Copy iGO8 to SD Card. 1. Search the settings.ini on your device and back it up. 2. Edit the pathNavi: ... line to this:
pathNavi: \SDMMC Disk\iGO8\igo8.exe
or this:
1. Download nfRunner from NaviFrieds.com 2. Rename nfRunner.exe and nfRunner.nfrun to Lucca.* 3. Edit Lucca.nfrun to this:
RUN "\SDMMC Disk\iGO8\iGO8.exe"
4. Create backup and replace original Lucca.exe
Но не мога да намеря settings.ini да променя пътя от къде да стартира IGO8.
Не съм качвал никога IGO8 на кумоникатор, едиственото постижение в областа е че качих garmin на nokia е71 с offroad map.
|
|
|
 |
|
Stephan
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 21 Фев 2010, 18:19 |
|
 |
| Потребител |
|
|
колеги,
помолиха ме да помогна за един Lucca 5.2, но аз с пна-та нямам много опит и честно казано не ми се губи време да се подготвя специално за този конкретен случай. ако някой има готов лаунчер за това устройство, който позволява да се стартира било оригиналния софтуер, било друг (например iGo) ще съм благодарен. човекът ще пътува за USA и търси решение за там.
предварително благодаря за помощта.
стефан
|
|
|
 |
|
milstan
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 21 Фев 2010, 19:03 |
|
 |
| Global moderator |
 |
|
|
|
 |
|
Stephan
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 21 Фев 2010, 20:21 |
|
 |
| Потребител |
|
|
благодаря за бързата реакция. ще пробвам. интересно, по-горе става дума за подмяна на lucca.exe , а на руския сайт за използване на нов файл installlucca.exe без преименоване на оригиналния exe файл. да не би да е заложено в рома на устройството първо да търси installlucca.exe , а чак после lucca.exe ?
да ме посъветваш за някое подходящо меню което да позволява да се избира дали да стартира оригиналния софтуер или допълнителния?
стефан
|
|
|
 |
|
milstan
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 21 Фев 2010, 20:59 |
|
 |
| Global moderator |
 |
|
|
|
 |
|
m.yosifov
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 11 Авг 2010, 08:22 |
|
 |
| Новобранец |
|
Здравейте, И аз се боря с един blaupunk tralvelpilot lucca 5.2 с Windows Mobile. Успях да инсталирам IGO8.3 върху SD картата, като преименувах IGO8.ехе на installlucca.exe и стартирах скрипт. Само, че проблема е, че директно се старира IGO без оригиналния софруер на блаупункт. След това направих ъбгрейд на оригиналния софтур като изтеглих пакета от сайта на блаупункт, копирах го на картата и следвах инструкциите. Всичко се получи ОК но вече нямам IGO8  . Въпросът ми е как може да заменя оригиналния софтуер за навигация с IGO8 и да може да се стартира от менюто Navigation на ActiveSync. Доколкото виждам оригиналния софтуер за навигация е в директория Lucca на SD картата. Пробвах да сложа IGO8 в директория Lucca и да преименувам IGO8.exe na Lucca.exe, както и да старитирам скрипт, който да дава път към папка IGO8 пак на картата, но в първия случай ми изписа fatal error: Language not find или нещо подобно веднага след старитиране на логото на IGO, във втория случай не тръгна изобщо. От две седмици се ровя по форуми, всичко изчетох, но намирам инормация само за PNA. Моля ако някой е правил тази процедура да опише по-подробно как става това. Начинаещ съм за пръв път се занимвам с навигация. Благодаря предварително. А между другото страхотен форум 
|
|
|
 |
|
Stephan
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 25 Авг 2010, 23:09 |
|
 |
| Потребител |
|
|
точно не разбрах какво не става. нали като преименуваш iGo.exe на installuca.exe , iGo работи? какво общо има ъпгрейда?
стефан
|
|
|
 |
|
milstan
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 26 Авг 2010, 10:30 |
|
 |
| Global moderator |
 |
|
|
По този начин не му се запазва оригиналното меню на навигацията , а директно се стартира IGO8 веднага след включване.
Провери си SYS.txt на IGO8 какви записи имаш. Не ти намира езиковия файл. Като я премести на SD картата изтри ли папката save?
|
|
|
 |
|
m.yosifov
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 07 Сеп 2010, 08:36 |
|
 |
| Новобранец |
|
|
Колеги справих се. Зададох му в sys.txt да търси папка CONTENT на SD картата и проблема с намирането на езиците изчезна. След като понастройх още някой неща вече работи идеално. Благодаря за отговорите.
|
|
|
 |
|
Stephan
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 07 Сеп 2010, 09:16 |
|
 |
| Потребител |
|
|
оригиналното меню сега работи ли ? и от него ли стартираш iGo? ако да, как го направи? опиши по-подробно, ако обичаш.
стефан
|
|
|
 |
|
m.yosifov
|
Заглавие: Re: Инсталиране на IGO8 на Blaupunkt Lucca 5.2 Публикувано на: 10 Сеп 2010, 08:58 |
|
 |
| Новобранец |
|
Оригиналното меню работи и от бутон Navigation стартирам IGO. В паметта на навигацията има папка Lucca. Там се намира оригиналния софтуер за навигация. Замених го с IGO8.3 и преименувах IGO8.exe на Lucca.exe. После написах накой настройки в sys.txt като му зададох да търси папка content на SD картата за да може в последствие лесно да добавям карти на SD картата без да пипам в собствената памет на навигацията. Това е 
|
|
|
 |
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл
|
|
|