4erveniq1987 написа:
Dido_I написа:
Най-новото Примо със скин на Gurdjon има възможност за управление на външни програми и Bluetooth.
От къде мога да го сваля това Примо...

Намерих ИГО-то,а инсталацията как по точно става

Кой фаил точно с кой трябва да заместя или има друг начин
Готово! И двата ГПС-а са готови...Не съм трил програмата на Медиона,Преименувах фаила "MENU.EXE" (файла пуска оригиналното менюто на Гпс-а) намиращ се в "My Flash Disk" на "MENU1234.EXE" (Сметнах че е по добре да не трия програмата на устроиството че да може ако не стане Иго-то да си върна старото име и да тръгне програмата на ГоПал 4)След това сложих Иго-то в "My Flash Disk" без папката с картите "content"-нея сложих в "Memory Card" защото заема повече място.Фаила "iGO" преименувах на "MENU".Пренаписах фаила sys.txt за да може Игото да намери картите в Картата памет.Рестарт на Медиона и зареди iGO Primo
Използвал съм Иго Примо от тази тема "
viewtopic.php?f=51&t=39771 " и карти,гласове и езика на софта(макарче не е съвместим нацяло с Примото,някои думи не са преведени) от ИГО 8.3.
В краина сметка немога да ползвам Блутуута на единия и скенера за отпечатъци на другия....но смятам да се поровя малко поне да подкарам Блутуута.
Дано съм помогнал и на други хора във форума.Ако някои има въпроси или може да помогне с усъвършенстването на менюто с удоволствие ще пиша пак в темата.