Ами аз много малко разбирам от това, повечето неща не са ми ясни, но ако всеки, който знае нещо, или научи нещо - може да копира текста от последното мнение, и да добавя своето, така модератор няма да се занимава да редактира, а всичко ще зависи от самите потребители и волята им за помощ. Ето пример:
Цитат:
[interface]
shutdown_time=0 - определя времето в секунди, след което програмата се изключва при прекъсване на външното захранване; при 0 - не се изключва
[map]
2dheadup=1 - показване на картата с посока Север нагоре (дори не съм сигурен че това означава, само давам пример)
После някой като мен научил нещо ново, копира старото и само добавя новия ред така, че да се отличава че е нов:
Цитат:
[interface]
shutdown_time=0 - определя времето в секунди, след което програмата се изключва при прекъсване на външното захранване; при 0 - не се изключва
show_minimize=1 - извежда допълнителен бутон за минимизиране на програмата при натискане на бутона "Изход"
[map]
2dheadup=1 - показване на картата с посока Север нагоре (дори не съм сигурен че това означава, само давам пример)
Така малко по малко се надявам много потребители да се включат и да помогнат на други по-малко знаещи да добавят функции в sys.txt-а. Като начало - може да се започне с всичко, което се съдържа във FAQ относно този файл.