Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
toggl3
|
Публикувано на: 20 Апр 2012, 21:56 |
|
 |
Новобранец |
|
Здравейте, имам нужда от помощ. Търся сервиз за HTC в София. По възможност някой, от който сте останали доволни или има добри отзиви за него. Телефона не е мой, но ако съм разбрал правилно след изпускания е станал бавен или нещо от сорта. Благодаря предварително.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivanski_2
|
Публикувано на: 20 Апр 2012, 22:06 |
|
 |
Потребител |
|
Преди да го занесеш в сервиз пробвай да видиш случайно проблема да не е софтуерен, направи хард ресет (Губи се всичко ВСИЧКО -номера записани в телефона и тнт ,но и в сервиза има 99% шанс да започнат първо с това) не си посочил точния модел за да ти обясня как точно.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
toggl3
|
Публикувано на: 20 Апр 2012, 22:16 |
|
 |
Новобранец |
|
Ами честно да ти кажа нямам представа какъв е модела, само знам, че е на 2 години. Ще гледам да разбера още утре, надявам се да се оправи с това, че със сервизи и високи цени на никой не му се занимава. Иначе се надявам няма да е проблем, ако темата се провлачи малко във времето, защото, както споменах, телефона не е мой и отнема време да се свържа с човека и после да питам.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
toggl3
|
Публикувано на: 30 Апр 2012, 16:27 |
|
 |
Новобранец |
|
С голямо закъснение телефона е при мен. Модела е HTC Touch 2.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|