Дата и час: 07 Сеп 2010, 16:44

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ПИРАТСКИ БГ КАРТИ!!!!!!!!!
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2009, 12:48 
Новобранец

модериран

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2009, 12:59 
Божество
Аватар

мислех просто да ти цензурирам мнението да не го трия ама това се получи след цензурата ;)

п.с.... не че нещо ама на вас третокласниците не ви ли даваха книжки да четете през лятото... и толкова ли няма какво да правиш че си тръгнал глупости да пишеш :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2009, 13:17 
Новобранец

Де да бях третокласник, щях да комуникирам с теб по лесно!
Просто казах, че никой не ти дава правото да определяш хората без да ги познаваш.И аз не те познавам, но колко лесно те определих.Цензурираме защото не ти отърва.Та не разбрах ти на П.Х. какъв му се явяваш...Ако имаш нещо да ми казваш има лични.Каквото почукало, такова се обадило.Та поне да я ползвах тази карта, но заради такива като Вас ще я има в нета.Сигурен съм, че и ти ползваш само краден софтуер.Онзи ден излезе финалната версия на Windows7, но вече е кракната и хората я ползват.Както и на него и на теб ще кажа-“Не може да се спре туй дет се не спира“.
Айде лек ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Фев 2010, 00:18 
Потребител
Аватар

Eдин ден рано или късно, всичкия ентусиазъм се изпарява и в главата на човек се заражда въпроса: Абе що не зема да искам пари аз?

Значи в нашата бедна държавица си крадем, щото нямаме пари. Ако можех да си позволя да си купувам всичко за навигацията нямаше да си играя да правя разни "хватки" само и само да си сложа най-новите карти. Мисля, че когато някой е откраднал нещо и после иска пари за него е меко казано нагло. Но ако е направил всичко сам и без чужда помощ, естественно, че ще иска някакви пари пък било то и символични. Дори ако трябва да се направи някакъв фонд или нещо от сорта и да се дават там по 5лв. (примерно) на месец или година, и да му се даде стимул на тоя човек да си бачка. Малко хора си имат на идея с колко дивяне е свързано всичкото тва отключване на картите, софтуера и т.н. А и ние просто не ценим труда на другите а нашия си го оценяваме за безценен.

P.S.:
Не визирам конкретните хора в тоя форум, просто изказвам мнение относно самата ситуация в която сме изпаднали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Фев 2010, 21:32 
Потребител
Аватар

Аз също споделям напълно мението на Anachronos, и аз бих си взел на драго сърце оригинален Windows 7 ама 600лв. чесно казано са ми малко премного, по същия начин сотои въпроса и с много друг софтуер. Имам оригинални дискове с софт но те са да кажем 10% от всичкия който ползвам:( Просто в нашата мизерна мила Родина сме принудени неволио да пиратстваме за съжаление:(
Но найстина труда на всички тези хора е пари и това някой да го открадне и да иска той пари за него е вече груба наглост.
Дано някой ден и ние да заживеем като бели хора та легалния софт който ползваме да е поне 80%.

B.R.A.D.4.E.D.A.T.: Biomechanical Robotic Android Designed 4 Efficient Destruction and Accurate Troubleshooting :)))))

личният ми стар проект:( http://hitechbg.dir.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юни 2010, 18:34 
Потребител

Абе то хубаво ще скрием линковете за картите и какво ще се получи?
Единици са хората дето ще дадат 150 лв за карта.
И като цяло развитието на GPS навигацията в БГ ще западне.
Ако не сте забелязали дори микрософт се усетиха и дори не правят опити да премахнат начитите за нелегално ползване вече, защото те имат полза дори да ползваме пиратски windows отколкото да минем на линукс.
Та с картите същата работа Събин, Петър и всички останали ще се усетят че е по добре да оставят така нещата, за да имат по голямо разпростанение картите им.
И щом гледаме по този начин на нещата мисля че е редно да се махнат абсолютно всички пиратски неща от форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Юли 2010, 11:51 
Новобранец

Аз отдвавна се чудя кои точно карти пиратствам и кои с чиста съвест си ъпгрейдвам, защото доставчика на софтуер за моя хардуер е забравил да ми осигури тази опция :)
Може ли някой да направи описание на картите кои са български и кои не (поне тези за iGO)

До тук разбрах че MMCN картите са български, ама кой ги продава, как ги продава от къде си ги купува човек, идват ли с устройствата по-подразбиране, с кои устройства....никой не ти казва. Ами тези с ТА името си?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]