pocketbulgaria.com
http://forum.pocketbulgaria.com/

WM6 на Български?
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=15&t=19558
Страница 3 от 3

Автор:  tuindl [ 17 Юли 2009, 19:53 ]
Заглавие: 

при Qtek 9100 спира да разпознава клавишите на покета и най-главното телефона - не може да се използва

Автор:  tomi12 [ 21 Юли 2009, 06:45 ]
Заглавие: 

При HTC Toch Daimond 2 също не работи,но с деинсталиране на програмата всичко се оправи

Автор:  AVP [ 18 Сеп 2010, 11:16 ]
Заглавие:  Re: WM6 на Български?

Здравейте, инсталирах програмата, но нищо не стана, браузъра, в който се виждаше какво точно инсталира по файлове просто заби на един ред без да приключи, зачудих се данеби да си е така, натиснах копчето за рестартиране, екрата стана зелен и така поне два три часа и нищо, махнах батерията и като го включих пак си беше на немски :( моля за помощ.

Автор:  venomcorp [ 20 Окт 2010, 15:10 ]
Заглавие:  Re: WM6 на Български?

Въпросната програма на Български е достъпна само и единствено версия 9.0,която е за windows mobile 5.За това на wm 6.1/6.5.x ако се инсталне ще има проблеми.На моя Raphel (touch pro) например след инстал на програмата повикванията изчезват-входящи и изходящи.По-горните версии на програмата 9.5 е за wm 6.1 , а 10.0 е за wm 6.5,но тези версии не включват бг език засъжаление.Мисля че превеждат само чешки,румънски,турски,шведски и още някой друг не си спомням с точност.Така че засега това е положението.

Автор:  JONIK [ 18 Дек 2010, 17:34 ]
Заглавие:  Re:

raulbg написа:
В основния прозорец на настройките махни отметката пред "Вкл. системна локализация"!



като махнеш системната локализация исчезва българският

Автор:  dj_marty1 [ 01 Фев 2011, 00:52 ]
Заглавие:  Re: WM6 на Български?

Само за протокола на HP ipaq 914 нестава показва само програми и фаилове във менюто и след няколко влизания през шела и забии.
Бих посъветвал хората които искат даси сложат бг да четат или дасе подсигорат преди това че нищо ценно няма да се погуби от харт ресет.

Автор:  halon [ 27 Юни 2011, 16:14 ]
Заглавие:  Re: WM6 на Български?

На Gsmart i350 тръгна от раз :), след иснталацията на "България bulgaria HTC-Polaris.armv4.cab" инсталирах първо certified.cab и после ulc.cab и чак след това рестарт и стана.

Автор:  doc.Kojuharov [ 02 Авг 2011, 14:14 ]
Заглавие:  Re: WM6 на Български?

На HTC 3350 бачка нормално. :drink:
След инстала на certified.cab и ulc.cab продължаваше
да твърди че е демо. Направих експеримент със смяна
на датата на 30.09.2011 и рестарт. При старта само ме
уведоми че демото е изтекло и нищо повече,
WM6 си е на Български език.
Забелязах че клавиатурата която инсталира вече я няма,
но пък на кой му пука за нея всъщност :mrgreen:

Автор:  icogbg [ 21 Мар 2013, 00:00 ]
Заглавие:  Re: WM6 на Български?

Колеги кажете как направа htc touch hd на български защо ми е спешно :brick:

Страница 3 от 3 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/