Здавейте!!!! Миналите 2 дни пътувах Варна София и обратно по пътя си изплзвах GPS с IGO8 ....та еидн приятел ми подари едно зарядно за кола с мини USB но самото то супер бавно зарежда и количеството ток което зарежда покета ми успява да го консумира преди да се зареди в батерията !! Та мисълта ми е дали със всяко едно зарядно за кола с мини USB ще е така или има по специални за HTC или за моя покет .....благодаря предварително!!!
П.с. ако става всяко едно mini USB колата то какво трябва да е то с каква допустима стойност на ТОКА която допуска за заряд на батериата на покета ми ....... и м/у другото има ли начи да се спре консумацията на ТОК от батериата и да остаен само на екстернал зарядното ??
Здравей аз съм със същия модел и също използвам ИГО когото пътувам. Зарядното ми е на Моторола оригинално с мини юесби и мога да кажа че работи просто перфектно. При включен ДЖИПИЕС и захранване батерията се зарежда нормално.
Самия апарат си има консумация . Зарядното може да е със същата букса но да не може да пусне повече от 500ma което е малко за твоя телефон. Провери си на зарядното 220V колко МА му дават изходна мощност и такова трябва да си търсиш и за колата.
_________________ Ремонт на всякаква компютърна техника, Pocket PC , навигации , GSM , препрограмиране и инсталиране на софтуер , смяна на части и др. За връзка skype niggaz_nature_stz
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл